Sugestii

Simțiți-vă liber să vorbiți despre orice și toate lucrurile despre server.

ModeratorCOLON [GA]Green

Alex
MesajeCOLON 1
Membru dinCOLON Mie Iul 17, 2019 4:43 pm
CONTACTCOLON

Sugestii

MesajCOLON # 29Mesaj Alex
Mie Iul 17, 2019 4:50 pm

Cateva sugestii pentru server care ar ajuta foarte mult.
In primul rand, propun sa scoateti Piatra spiritului de la drop, pentru ca si asa nu foloseste la nimic doar ocupa locul.
Propun sa faceti niste mape de crescut fixe cu mobi, nu sa ne plimbam dintr una in alta sa fie si putini mobi si se creste si greu.
Trebuie sa rezolvati problema cu xp ul daca mi pun full xp pe mine imi scade exp, nu mi se pare ok sa cresc fara inele si fara exp pe iteme pentru un metin cu lv 250 se creste destul de greut.
Propun sa adaugati schimbarea de bonus permanenta, este mult mai practica nu sa tot lasi contul in map 1 unde este lag si te scoate daca nu ai un pc asa bun sau internet.
Propun sa scoateti limita de yang, pe toate serverele de 250 sunt lingouri, aduceti ceva noi, scoateti limita de yang pentru ca este enervant sa tot faci lingouri si daca lasi mai mult la swich ramai fara bani. Cine vrea sa faca trade cu bani puneti sa si poate cumpara lingouri.
Propun ca itemele de up sa fie mutate la fierar sau sa mutati cetateanul turmentat langa fierar si mag generel, este enervant la fiecare + sa te plimbi pana la cetatean si inapoi.

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: 1 şi 0 vizitatori